Meldingen

Het niet ontvangen van meldingen op uw horloge kan worden veroorzaakt door een van de volgende redenen:

Het horloge is niet aangesloten

Open de Jaguar Connected-app om te bevestigen dat het horloge is verbonden met de telefoon.

De batterij moet worden vervangen

Wanneer de batterij een kritiek energieniveau bereikt (dat zichtbaar is in de Jaguar Connected-app), worden de meldingen uitgeschakeld om de batterij te sparen.

De optie Stille uren is ingeschakeld

Zolang Quiet hours actief is in de Jaguar Connected-app, ontvangt u geen melding op uw horloge.

[Android] De Jaguar Connected-app kan niet op de achtergrond worden uitgevoerd

Zorg ervoor dat geen van uw telefooninstellingen (zoals energiebesparing) verhindert dat de Jaguar Connected-app op de achtergrond wordt uitgevoerd. Raadpleeg de informatie van de telefoonfabrikant aangezien dit wordt gedaan voor uw specifieke telefoonmodel.

[iPhone] Schakel het delen van systeemmeldingen in

Vanaf iOS 13 moeten systeemmeldingen voor delen zijn ingeschakeld voor Jaguar Connected. Dit kan gedaan worden in Instellingen -> Bluetooth. Tik op (i) naast Jaguar Connected en schakel Systeemmeldingen delen in.

Meldingen zijn niet ingeschakeld op de telefoon voor de app

• Android

Schakel meldingen in voor de app waarvan u meldingen wilt ontvangen. De Jaguar Connected-app moet "Toegang tot meldingen" in uw telefooninstellingen hebben om meldingen te kunnen verwerken.

• iPhone

Schakel de optie Meldingen en meldingencentrum toestaan ​​in voor de app waarvan u meldingen wilt ontvangen.

• Voor iOS 13

Voorvertoningen weergeven moet zijn ingesteld op Altijd of Wanneer ontgrendeld voor apps die u op uw horloge op de hoogte zouden moeten stellen. De standaardconfiguratie is als volgt ingesteld:

Instellingen -> Meldingen -> Toon voorbeelden.

Specifieke apps kunnen deze configuratie dan overschrijven:

Instellingen -> Meldingen -> Applicatienaam -> Toon voorbeelden.

De telefoon communiceert niet meer goed met het horloge.

Schakel Bluetooth uit en weer in. Start uw telefoon opnieuw op als dat het probleem niet oplost.

Met de update van Android Oreo (Android 8) zijn notificaties van applicaties die op de achtergrond volgen zichtbaar op je telefoon. Hierdoor weet u welke van uw applicaties zich op de achtergrond bevinden zonder deze actief te gebruiken. Deze meldingen kunnen ook snelle acties en aanvullende informatie bevatten.

Uw Jaguar Connected-horloge is een verbonden horloge en om alle slimme functies te laten werken, hebt u een actieve verbinding met uw telefoon en de Jaguar Connected-app nodig. Er is dus een Jaguar Connected-melding zichtbaar op uw telefoon. In de Jaguar Connected-achtergrondmelding kunt u de functies zien die u momenteel aan uw horloge hebt toegewezen.

U kunt ervoor kiezen om deze melding te verbergen. De manier om de achtergrondmelding te verbergen, verschilt afhankelijk van het telefoonmodel dat u gebruikt. Raak de melding aan of houd deze ingedrukt om meer opties te zien. Van daaruit kunt u uw meldingsinstellingen beheren.

Dit wordt momenteel niet ondersteund.

We ondersteunen momenteel alleen Gmail-accounts bij het filteren op specifieke contacten.

Zorg ervoor dat u meldingen voor "Telefoon" en "Berichten" hebt toegestaan ​​in Instellingen -> Meldingen en dat de contactpersoon een telefoonnummer of e-mailadres bevat.

De sterkte van de trillingen hangt sterk af van hoe strak het horloge is. In Instellingen kun je de sterkte van de trilling verhogen door Sterkere trillingen te activeren.