Connectiviteit

Als u verbindingsproblemen heeft met uw Jaguar Connected-horloge met een nieuwe telefoon:

1. Is er al een Jaguar Connected-horloge aan uw telefoon gekoppeld?

• Ga naar Instellingen -> Bluetooth op je telefoon.
    • Als er een Jaguar Connected-horloge aan uw iPhone is gekoppeld, moet u deze ontkoppelen.
    • Tik op ⓘ naast "Jaguar Connected" en vervolgens op "Forget this Device".
  2. Open de Jaguar Connected-app en verbind uw horloge Houd de bovenste en onderste knoppen 5 seconden ingedrukt.

3. Open de Jaguar Connected-app en verbind uw horloge Open de Jaguar Connected-app en volg de applicatie-instructies.

We raden u aan bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem op uw telefoon en naar de nieuwste versie van de Jaguar Connected-app.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken:

1. Schakel Bluetooth uit in Instellingen -> Bluetooth, wacht 10 seconden en schakel het vervolgens weer in. Dit lost vaak kleine connectiviteitsproblemen op.
  2. Start je telefoon opnieuw op Door de telefoon opnieuw op te starten, kunnen de meeste verbindingsproblemen worden opgelost.

We zijn hier om te helpen. Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd en het probleem blijft bestaan, contact opnemen met ondersteuning.

Volg de onderstaande stappen als u problemen ondervindt bij het verbinden van uw Jaguar Connected-horloge met een nieuwe telefoon

1. Is er al een Jaguar Connected-horloge aan uw telefoon gekoppeld?

• Ga naar Instellingen -> Bluetooth op je telefoon.

• Als er een Jaguar Connected-horloge aan uw telefoon is gekoppeld, moet u deze ontkoppelen.

2. Jaguar Connected horloge resetten Houd de bovenste en onderste knoppen 5 seconden ingedrukt

3. Open de Jaguar Connected-app en verbind uw horloge Open de Jaguar Connected-app en volg de applicatie-instructies.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken

1. Schakel Bluetooth uit, wacht 10 seconden en schakel het vervolgens weer in. Dit lost vaak kleine connectiviteitsproblemen op.
  2. Start je telefoon opnieuw op Door de telefoon opnieuw op te starten, worden de meeste verbindingsproblemen meestal opgelost.

We raden u aan bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem op uw telefoon en naar de nieuwste versie van de Jaguar Connected-app.

Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd en het probleem blijft bestaan, contact opnemen met ondersteuning.

Het horloge maakt automatisch opnieuw verbinding met uw telefoon zodra het binnen bereik is. Houd er rekening mee dat het tot een minuut kan duren voordat het horloge verbinding heeft gemaakt. Druk op een willekeurige knop op het horloge om de tijd die het horloge nodig heeft om verbinding te maken met de telefoon, te verkorten.

Als het horloge niet opnieuw verbinding maakt, zorg er dan voor dat

• de Jaguar Connected-toepassing wordt uitgevoerd
  • Bluetooth is ingeschakeld op uw telefoon

We raden u aan bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem op uw telefoon en naar de nieuwste versie van de Jaguar Connected-app.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken

1. Schakel Bluetooth in

Schakel de Bluetooth-functie uit via de Bluetooth-instellingen van de telefoon. Dit lost vaak kleine connectiviteitsproblemen op.

2. Start je telefoon opnieuw op

Door de telefoon opnieuw op te starten, worden de meeste verbindingsproblemen opgelost

3. Volledige reset

Als het horloge nog steeds geen verbinding kan maken nadat u de telefoon opnieuw

Se l'orologio non riesce ancora a connettersi dopo aver riavviato il telefono, ti consigliamo di fare un heeft opgestart, raden we u aan het horloge en de app volledig te resetten.

Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd en het probleem blijft bestaan, contact opnemen met ondersteuning..

Het horloge maakt automatisch opnieuw verbinding met de telefoon wanneer deze binnen bereik is. Houd er rekening mee dat het tot een minuut kan duren voordat het horloge verbinding heeft. Druk op een willekeurige knop op het horloge om de tijd die het horloge nodig heeft om verbinding te maken met de telefoon, te verkorten.

Als het horloge niet opnieuw verbinding maakt, zorg er dan voor dat

• de Jaguar Connected-toepassing wordt uitgevoerd
  • Bluetooth is ingeschakeld op uw telefoon
  • locatietoestemming is ingeschakeld voor de Jaguar Connected-app in de instellingen van uw telefoon

We raden u aan bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem op uw telefoon en naar de nieuwste versie van de Jaguar Connected-app.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken

1. Schakel Bluetooth uit Schakel de Bluetooth-functie uit, wacht 10 seconden en schakel deze vervolgens weer in. Dit lost vaak kleine connectiviteitsproblemen op.
  2. De telefoon opnieuw opstarten Door de telefoon opnieuw op te starten, kunnen de meeste verbindingsproblemen met de telefoon worden opgelost.
  3. Volledige reset Als uw horloge nog steeds geen verbinding kan maken nadat u uw telefoon opnieuw heeft opgestart, voert u een volledige reset uit van uw horloge en app.

We zijn hier om te helpen. Als u de bovenstaande stappen heeft gevolgd en het probleem blijft bestaan, contact opnemen met ondersteuning

Als je nog toegang hebt tot je oude telefoon

• Op de oude telefoon

• Selecteer Jaguar Connected -> Instellingen -> Watch vergeten.
    • Verwijder in de Bluetooth-instellingen van uw telefoon Jaguar Connected als een verbonden apparaat als het nog steeds verbonden is.
  • Op de nieuwe telefoon.

• Installeer de Jaguar Connected-app en volg de instructies in de app om je horloge te verbinden.

Als u geen toegang heeft tot uw oude telefoon

• Stel de klok opnieuw in door de bovenste en onderste knoppen tegelijkertijd 5 seconden ingedrukt te houden.
  • Installeer de Jaguar Connected-app en volg de instructies in de app om je horloge te verbinden.

We ondersteunen telefoons met Android 5.0 of hoger en iOS 9 of hoger.